BALIKESİR / AYVALIK - Ayvalık Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Eco Kindergarden, e Twinning projesinde çocuklar evde ki kalan yemek artıkları ile sokak hayvanlarını besleyerek sosyal sorumluluk kazandılar.

Mrt

Eco Kindergarden e Twinning projesinde öğretmen Özlem Firik öğrencilerini bilinçlendirmek adına güvenli İnternet günü etkinlikleri yaptı.

Minik Tema Gözlem Çarkı

Minik Tema Gölgeli Resimler

Minik Tema etkinliği

Mrt

Eco Kindergarden projemiz de Arnavutlukta ki ortağımız ile online görüşme yaparak çocuklarla tanıştık.Birbirimize yaptığımız kartları göstererek iyi dileklerde bulunduk.

Sevgi Sınıfı dilimizin zenginlikleri aile katılımı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Uygulama Anaokulu olarak 3-4 ve 5 yaş gruplarımızla bu projede ki uygulama klavuzunda yer alan etkinlikler plan dahilinde uygulanmaya başlamıştır.

İlk olarak veli bilgilendirme toplantısı yapılarak veliler proje hakkında bilgilendirildi. Ailelere  proje tanıtıcı mektup gönderildi. Ailelerin gözlemci olarak katıldığı çocukların sözel,dilsel becerilerini geliştirici Yerli Malı Haftası çerçevesinde yerli ürün tanıtımı ve şiir okuma etkinliği yapıldı.

Ara

Okulumuz 4 yaş grubu öğretmenleri Özlem Firik rehberliğinde doğayı korumak için Minik Tema etkinliklerine başladılar.

Ara

Zübeyde Hanım 4 yaş grubu öğretmeni Özlem Firik ve öğrencileri doğaya,eko sisteme duyarlı çocuklar için bir e Twinning projesinde  Türkiye'den ve yurt dışından çocuklarla buluşuyor.

Kas

Ayvalık Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 10 Kasım proğramı;

Atatürk' ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü, okulumuz 11/A ve  9/B sınıfı öğrencileri ve okulumuz tarih öğretmeni Sebahat Mirzanlı ÇETİN tarafından hazırlanıp sunulmuştur.

Zübeyde Hanım 2 - Havran Anadolu 0